Костадинов: Стоичков е уникална въртиопашка


Н. Гавазов

Костадинов: Стоичков е уникална въртиопашка

Председателят на Съдийската комисия към БФС Костадин Костадинов отговри на нападките на старши-треньора на Литекс Христо Стоичков, които в последните кръгове обвини реферите и техния шеф като главни виновници за несполуките на своя отбор. Както е известно, по-рано бившият селекционер на националния отбор се забърка в още един скандал, заплашвайки по телефона рефера Богомил Маринов - инцидент, който полицията и ръководството на БФС продължават да прикриват, надявайки се да бъде забравен и скандала да отшуми от само себе си.

"Стоичков бе велик футболист, но това вече е история. Сега говорим за треньора Стоичков. Никога не съм бил мишок, не съм длъжен на никой и няма да бъда. Холестеролът ми е нормален, не знам за какви кебапчета говори той", заяви Костадинов в интервю за Канал 3.

„Не виждам никакви резултати от него - в националния резултатите му са трагични, изпадна със Селта, в ЮАР е известен с "вертолейшън", сега пък са му виновни играчите и съдиите. Комисията работи 2,5 години и то доста добре. До колкото знам, Литекс стана шампион в този период. Ние не сме от времето на Георги Димитров, бъдете сигурни в това. Стоичков е уникална въртиопашка - отказа се от родителите си, а после ги помоли за прошка. Отказа се от родината си, а след това върна се да си вземе бонуса от националния", допълни още футболният чиновник.

 

  Сподели
152