Левски ще спечели първа победа от пет мача насам


В. Мухарски

Левски ще спечели първа победа от пет мача насам

Калиакра - Левски
Стадион: "Градски", Каварна
Дата: 23.04.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Стефан Спасов
 
Калиакра приема Левски на своя стадион в Каварна в среща от 25-ти кръг от родната „А” група. И двата тима са в изключително слаба форма и все пак столичани са фаворити в срещата с оглед на амбициите на двата отбора. Домакините се стремят към оставане в елита и всяка една точка е изключително важна за тях в борбата  при дъното на класирането. Левски от своя страна все още се стреми към място, даващо право на участие в европейските клубни турнири. С всеки изминал мач целта и на двата тима започва все повече да се отдалечава.

Наставникът на Левски Ясен Петров няма да пази футболисти за дербито с ЦСКА, който е седмица по-късно.”Сините” не познават вкуса на победата от пет мача насам. Евентуален успех би могъл да върне поне част от самочувствието преди големия мач срещу "армейците" в неделя.

Край морето "сините" ще са без контузените бранители Нуно Пинто и Йордан Милиев, както и без травмирания резервен вратар Божидар Митрев. В игра за отбора се завръща Владимир Гаджев, който със сигурност ще бъде титуляр  след изтърпяно наказание от две срещи. При успех Левски ще измести Литекс от четвъртото място и ще запази шансовете си бронзовите медали.

Положението при Калиакра е още по-тежко. Отборът е на 9 точки от спасението и ако днес не спечели, може вече да се настройва за "Б" група. Защитникът на тима от Каварна и втори капитан Детелин Димитров е със скъсани кръстни връзки и ще се лекува повече от половин година. При това положение той със сигурност пропуска срещата. Отборът на Цонко Цонев определено не е в най-добрата си форма, след загубата с 1:7 от Черно море преди броени дни. Лошото е, че не се очертава да има сериозни промени в състава от 11-те, които бяха разгромени от „моряците”.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Калиакра:
 
24 март Берое - Калиакра 3:1 (А група)
28 март Калиакра - Видима Раковски 3:2 (А група)
01 април Светкавица - Калиакра 1:0 (А група)
07 април Калиакра - Славия 1:2 (А група)
18 април Черно море - Калиакра 7:1 (А група)
 
Левски:
 
25 март Левски - Миньор Перник 0:1 (А група)
29 март Литекс - Левски 1:0 (А група)
02 април Левски - Лудогорец 0:1 (А група)
08 април Локомотив София - Левски 1:1 (А група)
18 април Левски - Черноморец 2:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Калиакра - Левски
 
3 срещи
0 победи за Калиакра
0 равенства
3 победи за Левски
Голова Разлика: 9:2 за Левски

Коефициенти от bet365:
Калиакра - 13.00
Равен - 7.50
Левски - 1.12
 
Коефициенти от Offsidebet:
Калиакра - 15.00
Равен - 8.00
Левски - 1.10

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
191