ЦСКА ще премине и през Черно море за важните три точки


В. Мухарски

ЦСКА ще премине и през Черно море за важните три точки

ЦСКА - Черно море
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 22.04.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Христо Ристосков
 
ЦСКА приема Черно море на своя стадион „Българска армия” в среща от 25-ия кръг от родната „А” група. На пръв поглед на „армейците” им предстои поредният тест по пътя към шампионската титлата, но с оглед на проблемите в лагера на гостите се очертава лесен мач за столичани.

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на халфа Петър Стоянов за срещата с „моряците”.  Полузащитникът е със счупена костица в глезена и със сигурност ще пропусне двубоя, въпреки че попадна в групата на своя отбор. Добрата новина в щаба на „червените” е завръщането в игра на Нджонго Присо, който изтърпя наказание от четири мача.

„Петър Стоянов има счупена костица в глезена. Знаете, че и Мораеш играе с контузия. Нормално е да имаме проблеми, но се справяме. Черно море е агресивен отбор, играят на ръба на фала. Трябва да прибавим още три точки, което ще бъде изключително важно за нас. Накрая ще теглим чертата и ще видим на кое място сме в класирането. Аз не деля мачовете на лесни и тежки, защотот срещу Видима или Светкавица да не би да бяха лесни мачовете? Не, не мисля за мача с Левски, има време до него", заяви треньорът на 31-кратните шампиони на страната Стойчо Младенов.

Не така розово изглежда положението в отбора от Варна. Футболистите на Черно море Дончо Атанасов и Ермес Паломино не попаднаха в групата за мача, въпреки че треньорският щаб на варненци до последно се надяваше нападателите да  са готови за двубоя. До тук обаче не спират проблемите за тима от морската ни столица. Срещата с ЦСКА пропускат и Мирослав Манолов, който получи контузия в мача от предишния кръг срещу Калиакра, както и защитниците Росен Колев и Ивелин Янев, които също са с травми.

По този начин петима от твърдите титуляри на тима през пролетта няма да вземат участие в двубоя и тяхното място ще бъде заето от резервни футболисти. Успокояващото за феновете на отбора е, че някои от тези резервни играчи взеха участие в срещата с Калиакра, която бе спечелена с категоричното - 7:1.

Наставникът на Черно море Стефан Генов коментира, че отборът отива в София обезкървен, заради липсата на петима основни футболисти: "Независимо от това очаквам всички, които играят, да се представят достойно", допълни специалистът.


Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
25 март Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:3 (А група)
28 март ЦСКА - Берое 1:0 (А група)
01 април Видима-Раковски - ЦСКА 0:1 (А група)
09 април ЦСКА - Светкавица 3:0 (А група)
19 април Славия - ЦСКА 0:1 (А група)
 
Черно море:
 
25 март Черно море - Литекс 0:1 (А група)
29 март Лудогорец - Черно море 0:2 (А група)
01 април Черно море - Локомотив София 3:0 (А група)
08 април Черноморец - Черно море 3:2 (А група)
18 април Черно море - Калиакра 7:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
ЦСКА - Черно море
 
94 срещи
61 победи за ЦСКА
21 равенства
12 победи за Черно море
Голова Разлика: 180:63 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.40
Равен - 4.00
Черно море - 7.50
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.45
Равен - 3.75
Черно море - 7.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
164