Иво Сиромахов: Феновете на ЦСКА са селяни


В. Мухарски

Иво Сиромахов: Феновете на ЦСКА са селяни

Главният сценарист в "Шоуто на Слави" Иво Сиромахов от доста време се знае, че е запален привърженик на Левски. Дясната ръка на Слави обаче доказа, че мрази с цялото си сърце и оплюва здраво ЦСКА и неговите фенове. Това стана във форума на собствения си сайт. Сиромахов влиза в открити спорове със запалянковците на вечния съперник, като им припомня за времената отпреди 30 и повече години.
 
На провокация от привърженик на "армейците", че София вече е "червена", и фактът, че фен на Левски все по-рядко ходи със син шал в града, сценаристът е отвърнал по следния начин:

"Абе аз помня едни други времена – осемдесетте години, в които сектор "Г" беше зелен. Имаше не повече от стотина фенове, а всички останали бяха войници, докарани организирано да подкрепят армейския отбор. А сектор "Б" се пукаше по шевовете", е написал Сиромахов в своя форум.

"Но е факт, че с прииждането на селяните в София, чорбарите стават все повече. Причината е изцяло демографска. Едно време си седяха по селата и псуваха пред черно-белите телевизори", завършва Сиромахов.

  Сподели
167