България подкрепи Стилиян Петров от националния стадион (снимки и видео)


В. Мухарски

България подкрепи Стилиян Петров от националния стадион (снимки и видео)

България изрази своята подкрепа за Стилиян Петров в борбата му с коварната болест. Днес на националния стадион "Васил Левски" се събраха около 4-5 хиляди души, които не спряха да скандират името на Стенли. Идеята възникна в социалните мрежи.

Днес - 19-ти точно в 19 часа и 19 минути на Националния стадион прозвуча химна на България и аплодисменти за капитана на националния ни отбор. Символиката в числото 19 идва от номера, който Петров носи в националния отбор и "Астън вила".

Освен това феновете чуха специална реч, която Стилиян бе записал за тях, след като разбрал за подкрепата към него на тази дата. Ето какво заяви Стенли за феновете:

„Добър вечер, България, добър вечер, приятели! Искам да благодаря с цялото си сърце за невероятната подкрепа, която оказвате в този труден за мен и моето семейство момент. Мисля, че имам достатъчно сили и вяра, за да се преборя, оценявам дълбоко този мил жест на подкрепа от целия български народ и вярвам - заедно ще спечелим този мач”.

Присъстваха ученици, облечени в народни носии и развяващи български флагове. Десет от тях са от училище за деца с увреден слух. Певицата Елица Тодорова изпя няколко песни в подкрепа на Стенли. FUTBOL-TV представя на читатели си снимки и видео от събитието:






















Снимки и Видео: Илияна Енчева

  Сподели
218