Левски и Черноморец не се победиха в спора за място в евротурнирите (видео)


В. Мухарски

Левски и Черноморец не се победиха в спора за място в евротурнирите (видео)

Левски и Черноморец не успяха да се победят, завършвайки наравно 2:2 в среща от 24-ти кръг от родната "А" група. Ремито устройва повече "акулите", които продължават да имат четири точки повече от днешния си противник. Тимът от Бургас заема трето място, докато столичани са пети.

Срещата започна по-добре за гостите, които откриха резултата в 21-ата минута. След пробив на Шаешу отдясно последва центриране към Асис, който върна с глава към Боли и той отблизо прати топката в мрежата на Пламен Илиев - 0:1. Само 7 минути по-късно Тони Калво със страхотен шут от далечно разстояние не остави никакви шансове на Стоян Колев - 1:1.

След почивката двата тима си вкараха по още едно попадение. В 55-ата минута Нуно Пинто центрира отляво, а Христо Йовов с глава прати топката в левия ъгъл на вратата на гостите и по този начин за първи път в срещата Левски поведе в резултата - 2:1.

Все пак "акулите" стигнаха до равенство в 81-ата минута. Шаешу направи двойно с Боли и навлезе в пеналта, където шутира и прати топката в долния десен ъгъл, оформяйки крайния резултат.

Снимка: БГНЕС

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
111