Стойчо освободи бразилеца и не пожела да коментира Христо Янев


В. Мухарски

Стойчо освободи бразилеца и не пожела да коментира Христо Янев

Дошлият на проби в ЦСКА бразилец Жеан Карлос Донде е освободен от лагера на отбора след контролата с Локомотив София (спечелена с 2:1). Той не се представи на ниво и бе заменен още на почивката. Стойчо Младенов коментира играта на тима си след проверката:

„Успяхме да поработим върху физическото състояние на отбора, доволен съм от всичко, което направихме. Бразилският футболист няма да остане, не го одобрявам. Радващо е, че състоянието на Мораеш се подобрява. Апостол Попов се връща, Коста Янев също. Това са радващи неща. Това ми дава една по-голяма вариативност в мачовете, от която мога да се възползвам. Затова направихме както предишната, така и сегашната контрола", коментира Младенов.

"Предстоят мачове – тежък цикъл, всички те ще са трудни. Ние сме отбор, който търси победа във всеки един мач. Така че отношението на всички трябва да бъде еднакво срещу всеки противник. Христо Янев не искам да го коментирам. Той е футболист на Литекс. Не искам да взимам отношение по евентуални трансфери в ЦСКА нито с български, нито с чужди футболисти”, добави още Младенов.

  Сподели
214