ЦСКА ще се поздрави с поредните важни три точки


В. Мухарски

ЦСКА ще се поздрави с поредните важни три точки

ЦСКА - Светкавица
Стадион: "Българска армия"
Час: 20.00
Съдия: Георги Димитров

ЦСКА приема Светкавица на своя стадион „Българска армия” в среща от 23-ия кръг от родната „А” група. „Армейците” са считани за фаворити в срещата, с оглед на амбициите на двата отбора. Столичани са едноличен лидер в класирането и желаят да увеличат точковия си актив пред втория – Лудогорец Разград. Тимът от Търговище един от най-слабите отбори в първенството. В предишния кръг Светкавица успя да постигне първата си победа изобщо в „А” група, след като се наложи над състава на Калиакра.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да може да разчита на Жуниор Мораеш за тази среща. Бразилецът е получил контузия на тренировка през седмицата и, въпреки че попадна в групата за мача, неговото участие е под въпрос. Най-вероятно Мораеш ще се появи в игра само при негативен резултат. Със сигурност срещата пропуска Адемар, който бе контузен в предишния мач на тима срещу Видима-Раковски (спечелен с 1:0).

В групата за мача изненадващо попадна Нджонго Присо, който със сигурност пропуска двубоя заради санкция от 7 мача, но Стойчо Младенов е предпочел да го вземе на лагер, за да тренира със съотборниците си. През седмицата ЦСКА изигра контрола срещу Спартак Плевен, загубена с 0:3. Младенов даде шанс за изява на играчи, които по-рядко получават шанс за изява.

Треньорът на Светкавица Альоша Андонов няма да прави промени в подхода на своя тим за гостуването на ЦСКА утре. Тимът от Търговище е в отлично настроение, след като в предишния кръг постигна историческата си първа победа в "А" група. В първия мач между двата тима Светкавица отстъпи с 0:3, но до 65-ата минута резултатът беше 0:0.

"Срещу ЦСКА ще имаме своите шансове. Надявам се да ни подценят поне малко. Дано успеем да си вкараме положенията и по този начин да направим мача интересен. В България всеки може да изненада всеки. Мисля, че с течение на времето ще играем все по-добре.“, заяви треньорът на Светкавица Альоша Андонов.

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
317