Левски ще спечели дербито с Лудогорец


В. Мухарски

Левски ще спечели дербито с Лудогорец

Левски - Лудогорец
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 02.04.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Николай Йорданов
 
Левски приема Лудогорец на своя стадион „Георги Аспарухов” в среща от 22-ри кръг от родната „А” група.  Срещата е от голямо значение и за двата тима, с оглед на шампионските амбиции в двата лагера. Както Левски, така и Лудогорец не успяха да спечелят последната си среща. Столичани паднаха от Литекс в Ловеч с 1:0, докато тимът от Разград се издъни у дома срещу Черно море (0:2).

Треньорът на Левски Георги Иванов заяви, че "сините" фенове са най-голямото предимство на тима за срещата. Гонзо бе категоричен, че срещата е решаваща за това дали Левски ще остане в борбата за титлата.

"Мачът ще реши дали Левски остава в борбата за титлата. Феновете са най-голямото ни предимство в двубоя. Срещу Миньор изиграхме много слаб мач, но не ми е минавало през главата, че футболистите са играли симулативно. Николай Костов също не е казал подобно нещо. Оптимизмът ми идва от представянето през второто полувреме на мача с Литекс. Нормално е да има умора. В последните 20 дни изиграхме доста мачове. Вярно е, че не играем добре от началото на пролетта, но най-важното е да вдъхнем отново увереност на играчите ", заяви Гонзо.

Нуно Пинто отпадна от групата на Левски за двубоя срещу Лудогорец. Той се контузи по време на срещата с Литекс. Мястото на португалеца в лявата част на защитата ще заеме Орлин Старокин. Юношата на ЦСКА ще играе с лека травма в крака си. Всички останали играчи са на разположение на Георги Иванов за срещата.

Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо е получил нова контузия и почти сигурно пропуска срещата. Бразилецът е почувствал болка в бедрото и това го е извадило от групата за мача с Черно море. Марселиньо се възстановяваше от разтежение от мача с Ботев Пловдив за Купата на България, но новата травма почти сигурно ще извади футболиста от сметките на Ивайло Петев за мача с Левски. Всички останали играчи са на разположение за мача със столичани.


Последни 5 изиграни срещи:
 
Левски:
 
15 март Локомотив Пловдив - Левски 2:1 сл. прод. (Купа на България)
18 март Ботев Враца - Левски 0:2 (А група)
21 март Славия - Левски 0:3 (А група)
25 март Левски - Миньор Перник 0:1 (А група)
29 март Литекс - Левски 1:0 (А група)
 
Лудогорец:
 
14 март Ботев Пловдив - Лудогорец 0:3 (Купа на България)
18 март Лудогорец - Светкавица 5:0 (А група)
21 март Локомотив Пловдив - Лудогорец 1:0 (А група)
24 март Славия - Лудогорец 3:2 (А група)
29 март Лудогорец - Черно море 0:2 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Левски - Лудогорец
 
1 среща
0 победи за Левски
0 равенства
1 победа за Лудогорец
Голова Разлика: 2:1 за Лудогорец

Коефициенти от bet365:
Левски - 1.80
Равен - 3.50
Лудогорец - 4.50
 
Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.80
Равен - 3.30
Лудогорец - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183