ЦСКА ще вземе поредните важни три точки


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе поредните важни три точки

Видима-Раковски - ЦСКА
Стадион: "Раковски", Севлиево
Дата: 01.04.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Георги Игнатов
 
Видима-Раковски приема ЦСКА на своя стадион в Севлиево в среща от 22-ри кръг на родната „А” група. На пръв поглед „армейците” изглеждат абсолютни фаворити, с оглед на добрите игри и победите в последните няколко срещи, които им донесоха първото място в класирането. Евентуална победа срещу Видима ще остави „червените” на първо място, като играчите на Стойчо Младенов ще наблюдават с интерес срещата между Левски и Лудогорец (ден по-късно), след която със сигурност ще бъдат стопени шансовете за титла на един от двата претендента.

Както вече FUTBOL-TV съобщи капитанът на ЦСКА Тодор Янчев, както и Румен Трифонов попаднаха в групата за мача. Двамата, заедно с Коце Стоянов, бяха наказани след допинг скандала, но сега ще имат възможност отново да носят „червената” фланелка. Стоянов не е сред избраниците на Стойчо Младенов за срещата, тъй като има контузия на крака. Най-вероятно Янчев ще започне като титуляр, а Трифонов ще се появи в игра след почивката. Отново на левия фланг ще действа Адемар, който се представя на добро ниво на тази позиция. Младенов няма да може да разичта на Присо, на който наказанието бе удължено от ДК на БФС. Камерунецът няма да играе и срещу Светкавица, Славия, Черно море, Левски и Ботев Враца.

Старши треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов не е притеснен от предстоящия мач на тима му срещу лидера ЦСКА. Според него, севлиевци имат своите шансове да спечелят този мач.

„Ако не вярвах, че можем да бием ЦСКА, сигурно щях да пусна юношите да играят. Разликата между нас и тях по отношение на играта не е чак толкова голяма. Ще използвам и някои капани, за да вземем трите точки. Ако покажем играта срещу Локомотив София, имаме своите шансове. Публиката не ни подкрепя достатъчно, но сега мисля, че ще бъде с нас за този толкова важен двубой", заяви Ангелов.

Видима-Раковски се намира на 14-то място в класирането, точно под чертата на изпадащите. Севлиевци обаче имат реални шансове да се измъкнат при добри игри и победи до края на сезона.

"Не ме интересува дали ще изпаднем. Аз лично искам да играем  добър футбол и ще си заслужим оставането. Който ни подцени, ще си изпати сериозно. Спомнете си какво се случи на Литекс, а и в двата мача с Локомотив София", каза още Ангелов.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Видима-Раковски:
 
10 март Видима-Раковски - Лудогорец 0:5 (А група)
16 март Локомотив София - Видима Раковски 0:1 (А група)
20 март Видима-Раковски - Миньор Перник 0:3 (А група)
24 март Видима-Раковски - Черноморец 0:1 (А група)
28 март Калиакра - Видима-Раковски 3:2 (А група)
 
ЦСКА:
 
15 март Септември Симитли - ЦСКА 2:1 (Купа на България)
19 март ЦСКА - Монтана 2:0 (А група)
22 март ЦСКА - Локомотив София 4:0 (А група)
25 март Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:3 (А група)
28 март ЦСКА - Берое 1:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Видима-Раковски - ЦСКА
 
9 срещи
0 победи за Видима-Раковски
2 равенства
7 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 21:5 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Видима-Раковски - 21.00
Равен - 9.00
ЦСКА - 1.10
 
Коефициенти от Offsidebet:
Видима-Раковски - 21.00
Равен - 8.50
ЦСКА - 1.08

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
149