ЦСКА ще запази първата си позиция след мача с Берое


В. Мухарски

ЦСКА ще запази първата си позиция след мача с Берое

ЦСКА - Берое
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 28.03.2012г.
Час: 19:00
Съдия: Георги Кабаков

ЦСКА приема Берое на своя стадион „Българска армия” в среща от 21-ви кръг на родната „А” група. „Армейците” са считани за фаворити в срещата, след победата като гост над Локомотив в Пловдив с 3:0, а освен това „червените” официално бяха обявени за собственици на стадион "Българска армия" и прилежащите към нея бази, включително и на базата в Панчарево. Настроението в тима изглежда приповдигнато, като единствено подценяването на съперника може да окаже лоша шега на „червените”.

За срещата с Берое Стойчо Младенов няма да може да разчита на наказания Присо. Освен него, както обикновено, извън групата са наказаните от допинг-скандала Янчев, Трифонов и Коста Стоянов, както и Анисе, който все още не ясно дали ще бъде картотекиран в отбора. Мястото на Присо вероятно ще бъде заето от Слави Костов

Треньорът на 31-кратните шампиони на страната очаква наказание от два мача за нападателя Нджонго Присо. "Наказанието трябва да бъде толкова, колкото е по наредба - два мача и 800 лева глоба или три мача и 3000 лева глоба. Всяко друго наказание ще означава, че пак късат месо от ЦСКА. Ще дам пример с Дока от Литекс и Дембеле от Левски, които при подобни ситуации бяха наказани съответно за 4 и 2 мача. По-късно на Дока наказанието бе намалено на 2 мача", каза Младенов на брифинга си преди мача с Берое.

"Присо няма вина за случая, но позволи да бъде провокиран и ще понесе санкция. Той е основен футболист в моята схема, вървеше по възходяща линия и дори във всеки мач бележи гол или асистира. Този случай обаче му се отрази и сега у него има психологически срив. Той е много разочарован, но от два дни го успокояваме и обгрижваме и се надявам той да остане дълго време в ЦСКА", каза Стойчо Младенов.

Наставникът на Берое Илиан Илиев ще може да разчита на наказаните досега Антонио Ливраменто, Ричард Еромоигбе и Димитър Везалов. Двубоя с ЦСКА ще пропуснат контузените Ваня Джаферович и Деудоне Овона. Новото попълнение на Берое Мартин Кавдански е в добро кондиционно състояние, но е малко вероятно да попадне в групата на „зелено-белите” за предстоящия мач.

Самият Илиев бе спряган за нов треньор на Левски, но той отрече подобно нещо. "През второто полувреме на футболната среща с Калиакра загубихме компакността в средата на терена, като бе на лице и известно отпускане на отбора. В тази връзка в предстоящия мач с армейците ще вземем по-сериозни мерки", заяви Ганчев.

Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
11 март ЦСКА - Калиакра 3:1 (А група)
15 март Септември Симитли - ЦСКА 2:1 (Купа на България)
19 март ЦСКА - Монтана 2:0 (А група)
22 март ЦСКА - Локомотив София 4:0 (А група)
25 март Локомотив Пловдив - ЦСКА 0:3 (А група)
 
Берое:
 
03 март Лудогорец - Берое 3:0 (А група)
09 март Берое - Локомотив София 1:0 (А група)
17 март Черноморец - Берое 2:2 (А група)
21 март Берое - Литекс 1:1 (А група)
24 март Берое - Калиакра 3:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
ЦСКА - Берое
 
88 срещи
60 победи за ЦСКА
19 равенства
9 победи за Берое
Голова Разлика: 217:77 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.44
Равен - 4.20
Берое - 7.50
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.40
Равен - 3.75
Берое - 8.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
152