Стоичков към Маринов: Ще ти е*а п***та лелина!


Н. Гавазов

Стоичков към Маринов: Ще ти е*а п***та лелина!

Станаха ясни още подробности около скандала между старши-треньора на Литекс Христо Стоичков и футболният съдия Богомил Маринов - Мечката. Както е известно, легендата на българския футбол е използвал авторитета си за да отправи заплахи към арбитъра, който в мача между Литекс и Славия изгони футболист на ловчанлии.

Вчера Маринов гостува в сутрешното предаване на една от българските телевизии и разкри допълнителни подробности от разговора си с Камата.

В нощта след злополучния мач между Литекс и Славия на Маринов позвънил настоящия треньор на шампионите. „Обажда се бате ти Христо Стоичков", започнал треньорът. Първо си помислих, че някой се бъзика с мен, но разбрах по гласа, че това е действително той, каза съдията. По неговите думи той учтиво отговорил „Добър вечер, г-н Стоичков". "Каква добър вечер, бе ще ти е*а п*тката лелина", изригнал Стоичков и продължил със заплахите, че ще му строши ръчичките. Разговорът продължил около минута и при всеки опит Маринов да обясни поведението си бил посрещан от вълна от ругатни.

Водещият попита съдията - а вие леля имате ли? Маринов първоначално не разбра въпроса, но отговори, че има леля. Значи МВР може да го разглеждат като заплаха срещу леля ви, констатира водещия.

Както е известно, веднага след разговора със Стоичков реферът обяви, че напуска футбола.

 

  Сподели
109