Локо Пловдив ще се справи и с ЦСКА


В. Мухарски

Локо Пловдив ще се справи и с ЦСКА

Локомотив Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив", Пловдив
Дата: 25.03.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Александър Костадинов

Локомотив Пловдив приема ЦСКА на своя стадион „Лаута” в дербито на 20-ти кръг от родната „А” група. „Армейците” бяха считани за отбор в криза до последния им мач срещу Локомотив София, който бе спечелен от момчетата на Стойчо Младенов с категоричното 4:0. По този начин „червените” доказаха, че не бива да бъдат подценявани. Въпреки това пловдивското Локо играе много силно като домакин и дори нанесе тежки поражения на другите два тима, които са канидати за титлата. „Смърфовете” се наложиха с 1:0 над Лудогорец, а преди това изхвърлиха Левски от турнира за Купата на България.

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов все пак няма да може да разчита на Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов, тъй като от БФС отказаха да отменят наказанията им за употреба на допинг. В групата за мача се завърна Томас, но той вероятно ще остане на пейката.

"Oт всички страни правят така, че да ни спрат и ще се успокоят едва когато нямаме шансове да сме първи. Върнете лентата назад и вижте например мача със Симитли. Там имаме пет жълти картона, а в последния ни мач ритаха Мораеш като магаре. Късат от нас месо и то здраво, да знаете", заяви треньора на ЦСКА Сточйо Младенов.

Наставникът на "армейците" коментира отказът на БФС да отмени наказанията на Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов за употреба на допинг: "Не е тайна какви хора са в комисиите и кой на кого е приятел. Няма да коментирам, но е обидно това, което стана с Янчев, Трифонов и Стоянов. За тях това е ужасно. Знам колко страда Тошко, познавам го много добре и виждам какво е психическото му състояние - едно отчаяние, което той най-малко заслужава", заяви Младенов.

"Отказът на БФС да реши казуса обърква плановете ми. Виждате с какви изпълнители разполагаме, лишаваме се от вариативност, с което можем да изненадаме противника. Нормално е да си защитим играчите и да защитаваме интересите им", добави още Младенов.

Звездата на Локомотив Пловдив - Даксон да Силва ще се завърне в игра срещу ЦСКА. Бразилецът ще бъде на разположение на старши треньорът Емил Велев след неколкодневно възстановяване от разтежение. Нападателят се контузи по време на 1/4-финалния сблъсък срещу Левски и затова пропусна победите над Калиакра и Лудогорец. „Черно-белите” ще бъдат без Танко Дяков и Даниел Георгиев, които са с наказания за натрупани жълти картони.

"Към ЦСКА винаги трябва да се подхожда с уважение най-малко заради визитката, която има този клуб. Този мач е поредното предизвикателство пред нашия отбор, още повече след като ЦСКА се изравни с лидерите. Със Стойчо Младенов сме в добри отношения. Той е опитен треньор и към такива хора трябва да се подхожда с респект", каза треньорът на Локо - Емил Велев.

 

Последни 5 изиграни срещи:
 
Локомотив Пловдив:
 
05 март Локомотив София - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
10 март Локомотив Пловдив - Черноморец 2:0 (А група)
15 март Локомотив Пловдив - Левски 2:1 сл. прод. (Купа на България)
18 март Калиакра - Локомотив Пловдив 1:2 (А група)
21 март Лудогорец - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
 
ЦСКА:
 
04 март Черноморец - ЦСКА 2:0 (А група)
11 март ЦСКА - Калиакра 3:1 (А група)
15 март Септември Симитли - ЦСКА 2:1 (Купа на България)
19 март ЦСКА - Монтана 2:0 (А група)
22 март ЦСКА - Локомотив София 4:0 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
Локомотив Пловдив - ЦСКА
 
105 срещи
18 победи за Локомотив Пловдив
23 равенства
64 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 225:97 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
Локомотив Пловдив - 1.90
Равен - 3.25
ЦСКА - 4.20

Коефициенти от Offsidebet:
Локомотив Пловдив - 1.90
Равен - 3.00
ЦСКА - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179