ЦСКА ще вземе нова измъчена победа


В. Мухарски

ЦСКА ще вземе нова измъчена победа

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 22.03.2012г.
Час: 20:00
Съдия: Христо Ристосков

ЦСКА приема Локомотив София на своя стадион „Българска армия” в среща от отложения 16-ти кръг на родната „А” група. След грешката на Лудогорец в Пловдив (загуба от Локмотив с 1:0), „армейците” са мобилизирани да вземат три точки, които да ги изравнят с разградчани. Отборът на Локо София е изпаднал в дълбока криза, каквато има и в тима от Борисовата градина, но тази при „червените” изглежда далеч по-малка.

Доста проблеми с избора си на стартов състав ще има наставникът на 31-кратните шампиони на страната Стойчо Младенов. Той все още не може да разчита на Анибел Анисе, наказаните от допинг скандала Янчев, Трифонов и Коста Стоянов (последният е и контузен), контузените Томас, Боладо и Слави Костов (последният получи травма в последната среща на „армейците”). Освен това Мораеш и Карачанаков по всяка вероятност ще играят на инжекции, тъй като все още не са напълно възстановени.

През седмицата ръководството на Локомотив София уреди с работна виза сръбския халф Владимир Богданович, който ще може да играе в четвъртък срещу ЦСКА. Старши-треньорът на „железничарите” Тони Велков ще мисли до последно дали да заложи на играча като титуляр в столичното дерби. Самият Богданович пристигна миналата седмица в Локомотив като свободен агент, но за него се знае, че за последно е играл в първенството на Китай. Ако Богаднович започне сред стартовите 11 ще си партнира в центъра на терена с Юлиян Петков.

Наставникът на Локомотив София Антон Велков изрази респект към ЦСКА, въпреки кризата, в която се намират „червените”. Той добави, че загубата от Видима-Раковски (0:1) вече е в историята и отборът е готов за срещата на „Армията”.

"Не ни остава друго освен да се борим до край. Загубата от Видима-Раковски (0:1) в предния кръг е трудна за обяснение. Казал съм на всички момчета в отбора, че не трябва да гледат назад, защото ни предстоят много важни мачове. Надявам се срещу ЦСКА всички да покажат качествата, с които разполагат”, заяви наставникът на Локо София.

„Неумението да вкарваме се дължи на лошите терени, на които тренираме. В оптимален състав сме за мача с ЦСКА. Да, те имат проблеми, но с проблеми или не, всеки е длъжен да се съобразява с ЦСКА. На "Армията" се играе много трудно, независимо от формата на отбора им. Там случайни играчи няма. Мачът е дерби и се надявам да победим", сподели още Велков.

Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
28 февруари ЦСКА - Бдин Видин 1:0 (Приятелска среща)
04 март Черноморец - ЦСКА 2:0 (А група)
11 март ЦСКА - Калиакра 3:1 (А група)
15 март Септември Симитли - ЦСКА 2:1 (Купа на България)
19 март ЦСКА - Монтана 2:0 (А група)
 
Локомотив София:
 
19 февруари Левски - Локомотив София 1:0 (Приятелска среща)
24 февруари Локомотив София - Пирин Разлог 2:0 (Приятелска среща)
05 март Локомотив София - Локомотив Пловдив 2:0 (А група)
09 март Берое - Локомотив София 1:0 (А група)
16 март Локомотив София - Видима Раковски 0:1 (А група)

Досегашни срещи: (само за А група)
 
ЦСКА - Локомотив София
 
119 мача
58 победи за ЦСКА
36 равенства
25 победи за Локомотив София
Голова Разлика: 208:133 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.28
Равен - 4.75
Локомотив София - 10.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.32
Равен - 4.50
Локомотив София - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192