Един лев за сектор Г на Армията, Стойчо призова феновете за покрепа


В. Мухарски

Един лев за сектор Г на Армията, Стойчо призова феновете за покрепа

Собствениците на ЦСКА и спортно-техническото ръководство на клуба решиха да намалят драстично цените на билетите до края на сезона. Това призна собственикът на отбора Димитър Борисов. "След мача с Монтана ще има нови цени и те ще са: 1 лев за сектор "Г", 3 лева за сектор "В" и 5 лева за сектор "А". Тези цени ще са до края на сезона", коментира Борисов, който засегна темата и за протестите срещу управлението на клуба.

"За някои неща феновете са прави, за други - не. Призовавам феновете да подкрепят ЦСКА. Готов съм да изслушам хората и всеки да ми каже лично от какво е недоволен. Няма проблем да се срещнем, нека дойдат", допълни армейският бос.

За подкрепа призова и наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов. "Без феновете няма да стане. Ние си имаме цели и продължаваме да ги гоним. Мислим за селекция за следващия шампионат, до края на сезона ще играем с това, с което разполагаме. Положението не е добро. Някои играчи са наказани, други са контузени, не мога да събера групата си за мача с Монтана", оплака се Младенов.

"Борим се до край, но това няма да стане без феновете. Ние имаме нужда от тях и заедно можем да постигнем много", завърши треньорът на ЦСКА.

Снимки: Илияна Енчева

  Сподели
117