Левскарите: Локо игра по-добре от нас


В. Мухарски

Левскарите: Локо игра по-добре от нас

Спортният директор на Левски Георги Иванов–Гонзо остана разочарован след отпадането от турнира за Купата на България. След загубата от Локомотив Пловдив Гонзо заяви, че една грешка е лишила отбора от класиране в следващата фаза на турнира.

„Една елементарна колективна грешка ни лиши от възможността да продължим напред. Отборът не игра добре и това е по-тревожното, а не толкова самата загуба. Локо бяха по-спокойни, по сигурно владееха топката. Когато Левски губи винаги има напрежение. Ние като ръководство ще се постараем да го овладеем и да накараме футболистите да мислят за предстоящите мачове“, заяви спортният директор на Левски.

Изпълнителният директор на столичани Иво Тонев също бе в лошо настроение след загубата от Локомотив Пловдив, като заяви, че на някои от футболистите трябва да им бъде „обяснено какво е Левски“.

"Локо Пловдив игра по-добре от нас и заслужено спечели мача. Ще трябва някои от нашите играчи да разберат какво е Левски. Това е отбор, който трябва да вкара втори гол в такъв мач, а не да чакаме. Трябва да променим мисленето на някои хора. Всички, които играят срещу нас играят на максимум и трябва нашите играчи да са готови за това", каза Иво Тонев.

  Сподели
209