Мачът Монтана-Левски е манипулиран?


Н. Гавазов

Мачът Монтана-Левски е манипулиран?

Левски и Монтана ще бъдат проверявани от ФИФА заради странни залози преди и по време на мача между двата тима в неделя. Както е известно, „сините" спечелиха с 3:0, а Франческо Баранка, който е адвокат и сътрудник на ФИФА в борбата срещу тото мафията, направи интересни разкрития.

"Подозренията започнаха още преди мача. На този етап не мога да ви кажа дали е уговорен или не. Ние трябва да предупредим, че преди началото имаше странни залози. И след това сумите започнаха още по-стремглаво да се увеличават. Залозите станаха още по-големи след втория гол за Левски. Не съм гледал мача, но следях цифрите и сумите", заяви Бранка в ефира на Канал 3.

„Когато следим залозите на живо, всички попадат под нашето внимание. Проследихме огромен поток от пари, когато оставаха 20 минути преди края. Тогава започнаха доста сериозни залагания за над 2,5 гола на мача на Левски, което е необичайно. Когато нещо стане подозрително, графиките се променят, и започваме да следим под лупа какво се случва. Всички хора по света залагаха и наистина тук нещата бяха много подозрителни. Ще информираме ФИФА.", каза още Франческо.

 

  Сподели
82