Армейците доволни след победата


В. Мухарски

Армейците доволни след победата

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се завърна с победа начело на тима, след като днес „червените" се наложиха с 3:1 над Калиакра. Наставникът коментира срещата:

„Доволен съм от старанието на футболистите. Виждате, че ни предстои още много работа. Младите момчета, които играха днес, са гаранция за едно добро бъдеще на ЦСКА. Благодаря на феновете, които ни подкрепиха, тази победа е посвещавам на тях. Аз се надявам повече хора да идват на „Армията" в следващите срещи. Точно сега е момента, когато имаме крещяща нужда от феновете ни. Ще се опитаме да извлечем максимума от сезона", коментира Младенов.

Запитан дали има възможност Килиан Шеридън да се върне по спешност на „Армията", треньорът отговори: „Няма такава възможност. С Димитър Борисов работим по селекцията за следващия сезон. Имаме поглед върху нещата. До края на месец май трябва да имаме това, което искаме", каза още Младенов.

Авторът на първия гол за ЦСКА в мача с Калиакра Антон Грънчов не скри задоволството си от победата и заяви, че Стойчо Младенов е мотивирал отбора.

"През седмицата тренирахме заучени положения и днес вкарах гол. При попадението на Калиакра не се разбрахме, но не сме играли много време заедно. Смятам, че с времето ще подобрим синхрона. Днес искахме да зарадваме феновете с победа, имахме голямо желание. Стойчо Младенов ни мотивира много", коментира Грънчов след победа с 3:1 над Калиакра.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
125