Левски ще вземе трудна победа като гост на Монтана


В. Мухарски

Левски ще вземе трудна победа като гост на Монтана

Монтана - Левски
Стадион: "Огоста", Монтана
Дата: 11.03.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Христо Ристосков

Монтана приема Левски в среща от 18-и кръг на родната „А” група. „Сините” са считани за абсолютни фаворите в срещата, а наставникът на отбора Николай Костов заяви, че неговите играчи няма да допуснат унижение. Въпреки това треньорът призна, че все още не е наясно със стартовата 11-торка, като всичко зависи от това в какво състояние ще се намира терена на стадион „Огоста” в град Монтана.

Костов заяви, че най-вероятно ще разичта на Тони Калво, който пропусната първата среща от полусезона, заради наказание. Другият сигурен титуляр ще бъде Даниел Димов, който се появи като резерва по време на мача с Черно море (2:1) и след това получи доста похвали от треньора от град Добрич.

"Когато един отбор не се представя добре има промени. Ние не се представихме добре в шредишната среща и все още е възможно да има промени в тактиката. Христо Йовов е капитан на отбора и ние имаме нужда от него. Ако той не се представя добре веднага ще бъде заменен. Това решение ще го взимам аз. Не искам да обявявам състава. За Калво не съм сигурен, но евентуално ще бъде титуляр в утрешния мач. Не мога да ви кажа кой ще играе. Първо да видим терена, от това зависи много. Както казва Христо Стоичков - Да се молим на Господ да не вали дъжд, за да има добри условия за игра", каза Костов.

"В момента ние печелим, а не играем добре. Нямам планове за бъдещето. Това, че отбора играе за титлата е ясно. Играчите знаят, че не се печелили шампионска титла от 3 години и сега трябва да защитят имената си. Можем да си подобрим играта, сигурен съм. Нямаме право на грешка в Монтана и едва ли играчите ще допуснат да има унижение. Очаквам стабилна игра от момчетата. Не подценяваме съперника", коментира синият наставник.

Всички играчи на Левски са здрави и Николай Костов ще може да рачита на най-доборото за срещата с Монтана. Наставникът на Монтана Атанас Атанасов заяви, че мачът срещу Левски ще бъде мачът на годината за неговите играчи.

„Срещу Левски трябва да е мача на година за всеки един играч. Трябва да покажем добра игра“, заяви Атанасов, който също ще може да разчита на най-добрите си играчи за срещата със „сините” от София.

Последни 5 изиграни срещи:
 
Монтана:
 
18 февруари Монтана - Спартак Плевен 2:1 (Приятелска среща)
22 февруари Монтана - Чавдар Етрополе 2:3 (Приятелска среща)
24 февруари Монтана - Академик 2:0 (Приятелска среща)
25 февруари Монтана - Спортист Своге 1:0 (Приятелска среща)
03 март Калиакра - Монтана 2:3 (А група)
 
Левски:
 
08 февруари Левски - ФК Краснодар 1:0 (Приятелска среща)
11 февруари Левски - БАТЕ Борисов 1:2 (Приятелска среща)
19 февруари Левски - Локомотив София 1:0 (Приятелска среща)
26 февруари Левски - Септември Симитли 4:0 (Приятелска среща)
04 март Левски - Черно море 2:1 (А група)

Досегашни срещи:
 
Монтана - Левски
 
11 мача
9 победи за Левски
2 равенства
0 победи за Монтана
Голова Разлика: 24:6 за Левски

Коефициенти от bet365:
Монтана - 11.00
Равен - 5.00
Левски - 1.28
 
Коефициенти от Offsidebet:
Монтана - 11.00
Равен - 4.75
Левски - 1.26

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
188