Стойчо Младенов ще дебютира с победа


В. Мухарски

Стойчо Младенов ще дебютира с победа

ЦСКА - Калиакра
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 11.03.2012г.
Час: 13:30
Съдия: Вихрен Манев
 
ЦСКА посреща Калиакра на своя стадион „Българска армия” в мач от 18-ия кръг на родната „А” група. Както вече стана ясно след загубата от Черноморец в Бургас (0:2) собствениците на „червените” сложиха Стойчо Младенов на поста старши-треньор на отбора вместо Димитър Пенев, който остана на работа в клуба като президент. Новият наставник заяви, че ще има промени и отборът ще бъде доста по-агресивен в атака.

"Готови сме за мача, групата е ясна. Очакваме с нетърпение първия двубой. Ще има промени от мача срещу Черноморец, но не мога да ги кажа. Ще видите какъв ще бъде съставът. Като имена и като качества съм запознат с футболистите. Разговарях с тях и вече имам представа за какво става дума. Доволен съм от старанието и само мога да ги похваля за това, което свършиха през седмицата. Имаме контузени футболисти, имаме и трайно наказани. Мораеш има нарушена подготовка, но ще направим всичко възможно да вземе участие в утрешната среща", заяви червеният треньор.

През седмицата доста се изписа за това, че феновете на ЦСКА ще протестират на мача срещу управлението на „Титан”. Привърженици от групировката „Офанзива” заявиха, че няма да пеят и освен това по средата на мача демонстративно ще напуснат стадиона.

„Аз каквото имах го казах на феновете, но ще използвам и тази възможност да им кажа, че имаме нужда от тяхната подкрепа. Такава, каквото не е имала никога до сега. Ситуацията е доста сложна и допълнително напрежение ще попречи за изявите на състезателите и на резултатите. Аз съм сигурен, че няма да има протести. Вярвам във феновете, а и те в мен”, коментира ситуацията Стойчо Младенов.

Наставникът на „армейците” със сигурност няма да може да разчита на Иван Боладо, който се контузи доста тежко в последната среща на отбора. Нападателят на ЦСКА претърпя успешна операция на коляното в турската клиника Аджъбадем в Истанбул. Испанецът скъса кръстни връзки в дебютния си мач за "червените" срещу Черноморец. Боладо със сигурност пропуска мачовете на своя тим до края на сезона, а клубът ще търси негов заместник. Младенов няма да рачита и на Анисе, за когото все още не е ясно дали ще бъде играч на ЦСКА.

Треньорът на Калиакра Радостин Трифонов няма да може да разичта единствено на трайно контузения Георги Филипов, както и на Четин Садула, който е играч на ЦСКА, но е даден под наем в Калиакра. Младият наставник на тима от Каварна остана доволен от представянето на отбора в срещата с Литекс (загубена с 0:2). Трифонов отново ще води тима, но по документи за страши треньор на тима от Каварна бе назначен Вачко Маринов, който има ПРО лиценз.

"Ще си играем мача, пък каквото стане, надяваме се поне на една точка. При последното си гостуване на ЦСКА завършихме наравно, ще се стремим и утре да повторим този успех", каза пред БТА клубният президент Венцислав Василев.


Последни 5 изиграни срещи:
 
ЦСКА:
 
06 февруари ЦСКА - Будучност 2:1 (Приятелска среща)
 08 февруари ЦСКА - Динамо Букурещ 1:2 (Приятелска среща)
 11 февруари ЦСКА - Рапид Букурещ 1:2 (Приятелска среща)
 28 февруари ЦСКА - Бдин Видин 1:0 (Приятелска среща)
 04 март Черноморец - ЦСКА 2:0 (А група)
 
Калиакра:
 
18 февруари Калиакра - Калатис 5:1 (Приятелска среща)
 21 февруари Калиакра - Черно море 0:1 (Приятелска среща)
 24 февруари Калиакра - Спартак Варна 0:0 (Приятелска среща)
 03 март Калиакра - Монтана 2:3 (А група)
 07 март Калиакра - Литекс 0:2 (А група)

Досегашни срещи:
 
ЦСКА - Калиакра
 
3 мача
2 победи за ЦСКА
1 равенство
0 победи за Калиакра
Голова Разлика: 5:1 за ЦСКА

Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.10
Равен - 10.00
Калиакра - 19.00
 
Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.11
Равен - 7.75
Калиакра - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156