Стойчо: От Левски винаги са давали пари за точка срещу ЦСКА (снимки)


В. Мухарски

Стойчо: От Левски винаги са давали пари за точка срещу ЦСКА (снимки)

Новият старши-треньор на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите за предстоящата среща с Калиакра.

"Готови сме за мача, групата е ясна. Очакваме с нетърпение първия мач. Ще има промени от мача срещу Черноморец, но не мога да ги кажа. Ще видите какъв ще бъде съставът. Като имена и като качества съм запознат с футболистите. Разговарях с тях и вече имам представа за какво става дума. Доволен съм от старанието и само мога да ги похваля за това, което свършиха през седмицата", започна Младенов.

"Имаме контузени футболисти, имаме и трайно наказани. Имаме и наказани за допинг. Мораеш има нарушена подготовка, но ще направим всичко възможно да вземе участие в утрешната среща. Ще играе на инжекции", заяви червеният треньор.

"Аз каквото имах го казах на феновете, но ще използвам и тази възможност да им кажа, че имаме нужда от тяхната подкрепа. Такава, каквото не е имала никога до сега. Ситуацията е доста сложна и допълнително напрежение ще попречи за изявите на състезателите и на резултатите. Аз съм сигурен, че няма да има протести. Вярвам в тях, а и те в мен. Мисля, че заедно можем да свършим работа", каза още треньорът.

Младенов коментира и изказването си от вчера, че в Левски има държавна намеса:

"Казах това, което е. Нека те да докажат, че не е така. Сега вече ще коментирам мачове и състоянието на отбора. Трима нови млади футболисти се готвят с нас, скоро дори ще има и четвърти. Предпочитам да не говоря за тях и изобщо да не давам индивидуални оценки. Мислим за утрешната среща, тя няма да бъде никак лека. Виждате, че отборите срещу ЦСКА дават всичко от себе си. Някои тимове стимулират противниците ни. Има организация срещу нас, каквато винаги е имало. Доказателството е допълнителните бонуси, които са дадени на Черноморец Бургас да играе срещу нас. Вие знаете, че конкурентите са дали бонуси. В това няма нищо лошо, нормално е. Преди години имаше един случай, в който Батков даваше по 50 000 долара за точка взета на ЦСКА през сезон 2002/03, но не успяха. Ще видим как ще се развият нещата", каза още Младенов.

"В следващите 6 месеца няма да разчитам на Боладо. Има тежка контузия, която дори отнема повече време. В момента ми се иска да се концетрираме върху тези футболисти, с които разполагаме. Те имат качества и могат да ги покажат. Това не е тяхното реално състояние. Работим вече по селекцията за следващия шампионат. Съвместно ще вършим и двете неща. Правили сме го и друг път и пак ще го направим. Аз не съм магьосник, не мога да преобърна нещата, но със сигурност ще има промяна - като агресия, като скорост, нападение в играчите. Аз лични държа на тези неща и ще ги изисквам от играчите. Сигурен съм, че ще се постараят и ще подобрят моментното състояние на отбора. За Анисе не мога да говоря, има кой да говори за него" завърши Стойчо Младенов.

Снимки: Илияна Енчева

  Сподели
119