Пената: Феновете да спрат с бирата, Венци Живков: Дуци е минало


В. Мухарски

Пената: Феновете да спрат с бирата, Венци Живков: Дуци е минало

Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков представи днес пред медиите и феновете новия старши-треньор на отбора – Стойчо Младенов. Шефът на „червените“ поясни, че Драголюб Симонович вече не е част от тима. Живков сподели, че според него подписването със Стойчо Младенов е най-правилният избор.

"Знаеше се какви са целите след като беше назначен Симонович – първо място и шампионски титли. Симонович е минало, постара се да даде някакъв резултат, но видяхте какъв, затова смятам, че взехме най-правилното решение с назначаването на Стойчо Младенов. За базите мога да кажа, че имаме наласа, инвеститори и фирми, за изграждането на "Българска армия" като едно съвременно съоръжение. Имаме планове за ремонт на Панчарево. Искаме да преместим ДЮШ там и смятам, че до лятото нещата трябва да се случат. Искаме да имаме модерна база, на феновете да им е комфортно и отборът да побеждава. Знаете, че не е толкова лесно, има много административни пречки“, заяви изпълнителният директор на „червените“.

Относно случа с Анисе, Венци Живков заяви: "Анисе не е картотекиран в ЦСКА. Вие знаете това. Въпросът с него остава отворен. Не искам да коментирам повече тази тема. Ние подписахме с него като свободен агент, а последваха много нападки от страна на Черноморец. Никой не се е опитал да краде Анисе. Ще се постараем да го картотекираме в ЦСКА, но към този етап не е възможно“, каза Живков.

„За всичко, което става в ЦСКА по спортно-техническите въпроси, ще има думата Стойчо Младенов", завърши Венци Живков.

„Имаме вече нов треньор. Време е за обединение. Стига са се сърдили. Нека напълнят стадиона. Нека и спрат с бирата", сподели с усмивка на лице Димитър Пенев, който вече заема поста на председател на надзорния съвет.

Припомняме, че феновете устроиха бойкот по време на мача с Черноморец в Бургас, което видимо вбеси Пената, който след мача сподели, че не е приемливо да се протестира в първия мач от пролетния дял.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
110