Турска болница стана спонсор на Левски


В. Мухарски

Турска болница стана спонсор на Левски

Турската болница "Аджъбадем" официално стана спонсор на Левски. Здравното заведение и "сините" подписаха днес договор за следващите четири години и половина, а утре болницата ще подпише и с другия столичен гранд - ЦСКА. На днешната пресконференция стана ясно, че всеки контузен футболист на Левски ще получава безплатно лечение в здравните заведения от тази верига.

"Аджъбадем" има общо 23 болници в Южната ни съседка. Сред сключилите договор с нея е и испанският гранд Атлетико Мадрид. Български отбор също вече има подписан договор за сътрудничество. Това е пловдивският Локомотив, който сключи договора в края на миналата година. 

"Целта ни е да обхванем колкото се може повече от водещите балкански отбори. Отворили сме наши представителства в Пловдив и София, вече работим с доста от тимовете тук", сподели представителят на "Аджъбадем" Мехмед Али Айдън.

Очаква се в четвъртък да бъде обявено и официалното сътрудничество на Левски с руската "ВТБ Капитал". Тя ще налива по 3 млн. лв. в Левски годишно и преговорите с нея се водеха последните три месеца.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
115