Труд: Любо Пенев поема ЦСКА!!!


А. Франгов

Труд: Любо Пенев поема ЦСКА!!!

Дълготрайните скандали относно треньорския пост в родния ЦСКА стигнаха свойта пикова точка след днешното срамно отпадане на "червените" за Купата от Пирин (Благоевград). Според сигурни източници на в-к "Дневен Труд", настоящият наставник на "армейците" Димитър Пенев е заменен от племенника си Любослав Пенев, който до момента беше помощник треньор на националния тим на България.

Слухове за подобна рокада се носят още от декември месец, но новите собственици на тима Титан АС опровергаха информацията. Сега след ужаса, който изпитаха феновете на тима на "Българска Армия", Стратега от Мировяне със сигурност ще бъде заменен от легендата на "червените", Атлетико, Селта Виго и Валенсия, както и националния тим на България от средата на 90-те години Любо Пенев.

Утре, в 12.00 часа ръководството на ЦСКА обяви пресконференция на ст. "Българска армия", на която официално трябва да се обяви смяната. Треньорската рокада няма да е единствената промяна. Според информирани източници ръководните органи в клуба също ще претърпят пренареждане.


АСПАРУХ ФРАНГОВ

  Сподели
244