Левски най-после се докопа до победа, Локо София също с успех в контрола


В. Мухарски

Левски най-после се докопа до победа, Локо София също с успех в контрола

Левски успя да постигне първа победа в контролите си на лагера в Анталия. "Сините" се наложиха с минималното 1:0 над деветия в руската Премиер лига - Краснодар. Автор на единственото попадение за тима на Николай Костов бе Орлин Старокин. Това стана в 50-ата минута, когато Калво центрира, защитник на руснаците не успя да изчисти добре и от въздуха Орлин Старокин прати топката във вратата за крайното 1:0.

В последните минути на срещата играчите на Краснодар бяха много близо до отбелязване на изравнително попадение, но защитниците на Левски на няколко пъти вадиха топката малко пред голлинията.

В друга среща днес Локомотив София победи с 4:1 Бдин Видин в контрола, играна в Сандански. Головете за отбора на Антон Велков вкараха Павел Петков (15), Костадин Велков (50), Даниел Пеев (55) и Младен Стоев (79). Голът за Бдин отбеляза Цветков в 69-ата минута. В събота "железничарите" играят контрола с Банско, а Бдин със Септември Симитли.

Миньор Перник завърши наравно 0:0 в приятелски мач срещу румънския Дачия. Двубоят се игра в турския курорт Анталия. Контролата бе трета за Миньор от началото на лагера в Турция.

  Сподели
97