Дженоа - Наполи: Двубой с много въпросителни


Н. Гавазов

Дженоа - Наполи: Двубой с много въпросителни

Дженоа - Наполи
Стадион: "Луиджи Ферарис", Генуа
Дата: 29.01.2012г.
Час: 16:00
Съдия: Джанлука Роки

Дженоа се намира в много лоша форма и в последните си шест мача записа четири поражения, но въпреки това „грифоните" заемат десето място в класирането с 24 точки в своя актив. След загубата си миналата седмица в Сицилия срещу Палермо, „рособлу" имат на сметката си 34 допуснати гола в 19 мача, което е третият най-лош резултат в Серия А.

Наполи се бори отчаяно за завръщането си на победния път, след като в последните си две срещи от първенството в Серия А завърши наравно с Болоня и Сиена. В момента „партенопеите" са на седмо място в класирането с 29 точки, без шансове за участие в Шампионската лига догодина и ако продължават в същия стил, най-вероятно няма да могат да играят и в Лига Европа. Единствената утеха пред отбора на Валтер Мадзари е това, че в средата на седмицата хората му отстраниха Интер в турнира за Купата на Италия.

Паскуале Марино от домакините е извън строя и няма никакви признаци, че скоро ще се възстанови от заболяването си. Антонели, Бово, Дайнели, Роси, Констант и Велосо също лекуват травми, но окончателното състояние на двамата ще бъде проверено непосредствено преди мача. Добрата новина е завръщането на Каладзе в отбраната, а Паласио, Скули и Джилардино в атаката означава, че Янкович се връща на пейката.

В Наполи няма контузени или наказани играчи и това ще позволи на старши-треньора Мадзари да използва онези футболисти, които смята, че ще му бъдат най-полезни. Вероятно наставникът ще върне в халфовата линия Хамшик, където словакът ще взаимодейства с Гаргано. Този ход цели съвместното включване на Пандев и Лавеци в атаката на отбора. Схемата на игра ще е 3- 4-2-1.

Интересен двубой, като се има предвид факта, че Наполи притежава отлични изпълнители, които могат да направят чудеса - „партенопеите" го доказаха в двубоите си от Шампионската лига. Същевременно, неаполитанците продължават да се представят загадъчно и по-точно колебливо във вътрешното първенство срещу отбори, с които на пръв поглед не би трябвало да имат проблеми. Едва ли някой може да каже как ще играят хората на Мадзари на „Луиджи Фераррис", поради това е най-разумно, ако имаме възможност да използваме и трите знака в прогнозите си.

Последни 5 изиграни срещи:

Дженоа:

21 декември Наполи - Дженоа 6:1 (Серия А)
08 януари Каляри - Дженоа 3:0 (Серия А)
15 януари Дженоа - Удинезе 3:2 (Серия А)
19 януари Интер - Дженоа 2:1 (Купа на Италия)
22 януари Палермо - Дженоа 5:3 (Серия А)

Наполи:

08 януари Палермо - Наполи 1:3 (Серия А)
12 януари Наполи - Чезена 2:1 (Купа на Италия)
16 януари Наполи - Болоня 1:1 (Серия А)
22 януари Сиена - Наполи 1:1 (Серия А)
25 януари Наполи - Интер 2:0 (Купа на Италия)


Досегашни срещи:

Дженоа - Наполи

87 срещи
28 победи за Дженоа
31 равенства
28 победи за Наполи
Голова Разлика: 114:112 за Дженоа


Коефициенти от bet365:
Дженоа - 3.25
Равен -    3.20
Наполи -  2.25

Коефициенти от Offsidebet:
Дженоа - 3.20
Равен - 3.25
Наполи - 2.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131