Още един нов в ЦСКА: Това е най-добрият отбор в България (снимки)


В. Мухарски

Още един нов в ЦСКА: Това е най-добрият отбор в България (снимки)

Ръководството на ЦСКА днес представи пред журналистите поредното си ново попълнение. След като вчера "армейците" оповестиха за привличането на Абел Анисе от Черноморец, днес ръководството на 31-кратните шампиони на страната представиха като нов играч на тима - Нджонго Присо.

23-годишният камерунец за последно е играл в кипърския АЕК Ларнака. Малко преди да бъде представен на медиите той подписа с ЦСКА за 2,5 години. Нджонго Присо се представи и обясни, че предпочитаната от него позиция е дясно крило. Новият играч на ЦСКА преди време бе трансферна цел на Левски.

"Извиняваме се за закъснението, но може би както се досещате си имаме причина. Току що подписахме с Присо. Контрактът на футболиста е за 2.5 години, всичко е уредено, както и личните му условия. От днес той е футболист на ЦСКА", заяви изпълнителният директор на "червените" Венци Живков.

"Сумата е приемлива, не е голяма. Този футболист сме го наблюдавали още от миналата година. Съвсем нормална заплата ще има Присо. Няма да се различава много от другите футболисти, за да не се създава напрежение в съблекалнята. Всички трябва да играят заедно, да са един колектив и сме се погрижили за това. Но няма да обявяваме финансовите условия. В ЦСКА можете да очаквате още сериозни попълнения и изненади до края на трансферния прозорец. Винаги има изненади при нас", заяви още Живков при представянето на камерунеца.

Самият играч не скри радостта си от трансфера в най-успешния български клуб:

"Много съм щастлив, че съм в България и ще играя за ЦСКА. За мен това е най-добрият отбор тази страна. Радвам се, че подписах своя договор. Сега съм на 23 години, декември ставам на 24", обясни тъмнокожият играч.

"ЦСКА е един от големите отбори в Европа, не само в България. Горд съм, че дойдох тук. Президентът на ЦСКА е голям човек, силен човек в България. Знам, че ще се очаква много от мен, надявам се да дам най-доброто от себе си", каза още Присо.

"Преди време трябваше да подпиша с Левски. Имах оферта от тях, но нещата между клубовете се провалиха. Това бе миналото лято. Сега избрах да дойда в ЦСКА и да стана шампион с този отбор", каза още новото попълнение на отбора.

Снимки: Илияна Енчева

  Сподели
104