Иво Тонев: Герена ще е най-модерният стадион в България


В. Мухарски

Иво Тонев: Герена ще е най-модерният стадион в България

Иво Тонев вече официално е шеф в Левски. Това стана на официална пресконференция в сградата на ДЮШ до стадион „Георги Аспарухов” в София. Тонев ще заема длъжностите председател на Управителния съвет на клуба, както и изпълнителен директор на "сините".

Той заяви, че планира да направи стадион "Георги Аспарухов" най-модерното спортно съоръжение в България. "Планираме да направим някои неща на стадиона. Ще ремонтираме тунела в сектор "В", ще ремонтираме съблекалнята на първия отбор, защото я видях и не е в добро състоения. Осветн това  ще подменим настилката на изкуственото игрище, защото тя е в трагично състоение. Както знаете там тренират отборите от ДЮШ и това им влияе зле. Като цяло имаме по-мащабни планове за стадиона, но ще има повече яснота след месец-два. Става дума да направим стадиона най-модерния в България", заяви Тонев.

"По-добре Тодор Батков да съобщи кога договорът с новия спонсор ще бъде подписан. Моята информация е, че това ще се случи до края на този месец. Ще кажа ясно, че аз ще отговарям за всичко в Левски. Ще сядам и ще коментирам селекцията с Гонзо и особено с треньора. Същото ще правя и с Баждеков относно финансовата политика. Разбира се, че ще държа връзка с Тодор Батков, днес му се обадих и му казах, че ще му се обаждам да го запознавам с всяко мое решение, което взимам в Кипър. Заминавам при отбора и там ще говоря със спортното ръководство и футболистите", каза още новият шеф на "Герена".

"Знам, че пътят ми няма да е послан с цветя, рози и целувки. Очаквам удари под кръста и дори без да правя грешки. Едно трябва да е ясно - няма шанс някой да ме притесни. Ако е мелачка да е мелачка за такива като мен. Ще се опитам да осигуря спокойствие за всички останали", каза още Иво Тонев.

  Сподели
105