Закъсалият Локомотив все пак тръгна тази година


В. Мухарски

Закъсалият Локомотив все пак тръгна тази година

С група от 31 футболисти Локомотив София започна зимната си подготовка тази сутрин, информира БТВ. Треньорът Антон Велков заяви, че въпреки сериозните финансови затруднения, има уверението на президента Николай Гигов, че ще бъдат осигурени необходимите средства за завършването на първенството.

"Всеки ден говоря с г-н Гигов и то по няколко пъти. Той ме увери, че отборът няма да се откаже по време на полусезона и ще завърши първенството", каза Велков.

С "железничарите" започнаха осем нови попълнения, но нито един от тях не е подписал официално. Това са Владимир Манчев, който се завръща след дълго лечение на контузия на коляното, Юлиян Петков, който за последно игра в Калиакра, пристигналият от Етър Стойчо Младенов-младши, игралият в Гърция Кристиан Валичков, както и Мирослав Коев, Мартин Димитров, Костадин Велков и Андрей Атанасов (и четиримата от Поморие).

Още 10 футболисти са на проби в състава на столичното Локо. Първият лагер на отбора ще бъде от 15-ти до 28-ми януари в Сандански. През февруари се предвижда още един лагер, но мястото все още не е уточнено. Наставникът на тима Антон Велков планира отборът да изиграе общо 6 контроли.

  Сподели
118