Журналисти принудиха Стратега да говори, той чакал играчи от Удинезе


В. Мухарски

Журналисти принудиха Стратега да говори, той чакал играчи от Удинезе

Журналисти попречиха на автобуса на ЦСКА да потегли днес за Гърция. Оператори, фоторепортери и репортери от почти всички български медии все пак намериха начин да принудят някой от ръководството на ЦСКА да коментира положението в клуба.

Днес следобяд возилото се опита да мине през централния вход на "Армията", но представителите на медиите застанаха пред него и отказаха да го пуснат да потегли за южната ни съседка.

Наставникът на тима Димитър Пенев реши все пак да говори пред представителите на медиите и по този начин сложи край на циркът пред стадиона. Стратега заяви, че четирима футболисти от Удинезе ще се присъединят към лагера на ЦСКА в Гърция.

"Щом се крием като мишки, няма да говоря. Такива нареждания имаме от ръководството, от президента. Не бъркайте нещата. От утре вече съм упълномощен да говоря с вас. Не си правя шега, ние изпълняваме нашите заповеди. Смятам, че след като има заповед от ръководството, трябва да изпълнява заповедта на ръководството. Ето аз слизам и споделям тези неща с вас“, сподели Димитър Пенев.

"Чакаме няколко футболисти от Удинезе. Те трябва да дойдат в близките дни. Коста Янев и Мишел Платини тръгват с нас. С нас е и момчето, което дойде на проби преди Нова година", коментира Стратега.

В типичния си стил и чувство за хумор, Димитър Пенев стопи ледовете с журналистите, които блокираха автобуса: „Аз какво сега? Да отида при вашия редактор и да искам да видя часовника на секретарката.“

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
114