Локо Пловдив с първа тренировка за годината


В. Мухарски

Локо Пловдив с първа тренировка за годината

Локомотив Пловдив направи първа подготвителна тренировка за новата година. В заниманието не взеха участие Даксон да Силва и Сержиньо, но въпреки това имаше много нови футболисти.

С Локомотив започнаха подготовка един българин и няколко чужденци, които ще преминат пробен период в клуба. Крилото Илиян Йорданов вече подписа договор със "смърфовете" след трансфер от Любимец, а Валера, Айсел Куйович, Ернестас Шеткус и Андерс Нилсен ще преминат пробен период. Датският централен бранител Нилсен обаче показа проблеми с физическото състояние и се прибра временно в Дания, за да бъде тестван и в родината си.

"Латвийският нападател Валера ще остане при нас на проби и ако докаже качествата си, ще го привлечем. Шеткус ще се присъедини към лагера в близките дни, а Куйович вече е тук. Нилсен има проблеми с физическото състояние и ще се прибере в Дания, а по-късно може и да се върне, ако всичко с него е наред. От настоящите ни играчи ще закъснеят двама. Сержиньо се прибира в България във вторник вечер, а освен това и Даксон ще закъснее", заяви старши-треньорът на Локо Пловдив Емил Велев.

Снимка: Официален сайт

  Сподели
163