Представиха новите попълнения на Черноморец


В. Мухарски

Представиха новите попълнения на Черноморец

Трите нови попълнения на Черноморец Бургас - Пламен Димов, Димитър Телкийски и Преслав Йорданов позираха за снимка с фланелката на отбора пред официалния сайт на "акулите". И тримата тренират от вчера на пълни обороти с новите си съотнорници и заявиха, че ще дадат всичко от себе си за доброто представяне на Черноморец през този полусезон. 

Стана ясна и програмата на тима от Бургас по време на зимната пауза. До момента отборът е договорил 8 контролни срещи, както и два подготвителни лагера. Първата контрола е на 18-ти януари, като съперник на "акулите" е тимът на Созопол. Следват – на 25-ти мач със Спартак Варна и на 28-ми с Черно море. И трите проверки са насрочени от 14:30 часа и ще се изграят на кампуса „гнездо на акули”.

На 31-ви е предвиден спаринг с отбора на Светкавица отново на кампуса. Единствената среща, която засега ще се играе извън Бургас е с Ботев Пловдив. Тя е уговорена за 3-ти февруари в Ямбол. Последните три контроли до момента са на 4-ти, 8-ми и 11-ти февруари, съответно с отборите на Несебър, Сливени и Добруджа Добрич. И трите са от 14:00 часа на кампуса.

  Сподели
101