Гриша Ганчев представи Стоичков като треньор на Литекс (снимки)


Н. Гавазов

Гриша Ганчев представи Стоичков като треньор на Литекс (снимки)

Христо Стоичков официално бе представен като старши-треньор на Литекс. Това направи собственикът на клуба Гриша Ганчев на специална пресконференция в Ловеч. Както е известно, преди няколко дни ръководството на „оранжевите" разтрогна по взаимно съгласие договорите на досегашния треньор Атанас Джамбазки и неговия асистент Георги Станков.

Litex Football Club Owner Grisha Ganchev (R) Offers

„Уважаеми господа, първо искам да ви честитя Новата година. Всички бъдете здрави и да имате много професионални успехи. Представям ви новият старши-треньор и неговия екип. Благодаря на Стоичков от името на цялото ръководство на Литекс. Желая късмет и успехи на новото ни треньорско ръководство", заяви Ганчев, след което връчи на Стоичков оранжева фланелка с №1.

Bulgarian Football Legend Hristo Stoichkov Poses

От своя страна Стоичков пък представи помощниците си - Хосе Рамон Родригес, работил в Барселона, който ще отговаря за физическата и кондиционна подготовка на Литекс. Останалите помощници на Стоичков ще бъдат Душко Томашич и Петко Петков, както и треньорът на вратарите Здравко Букарица.

Bulgarian Football Legend Hristo Stoichkov Gives

„Целта на Литекс под ръководството на Христо Стоичков е отборът да не отпадне", отсече шеговито Ганчев на въпрос какви ще се целите пред шампионите през пролетта.

 

  Сподели
109