Левски с първа тренировка за годината и първо ново попълнение


В. Мухарски

Левски с първа тренировка за годината и първо ново попълнение

Португалският защитник Нуно Пинто вече официално е играч на Левски. Новото попълнение на "сините" бе представено днес пред журналисти на специална пресконференция. Това стана малко преди първата тренировка на тима за 2012 година. Бившият играч на Насионал Мадейра подписа със столичани за 2+2 години. Левият бранител ще носи фланелката с №28.

"Не очаквах такъв интерес към мен, щастлив съм от това. Радвам се че съм тук, надявам се от ръководството да останат доволни от мен. Надявам се да завършим първи в края на сезона", сподели Нуно Пинто.

След официалното представяне на футболиста, играчите на Левски излязоха за първа тренировка за новата 2012 година. Заниманието изгледаха собственикът на клуба Тодор Батков, новият шеф на отбора Иво Тонев, както и спортният директор Георги Иванов-Гонзо.
 
От клуба обясниха, че са се разделили с левия бранител Марко Видович. Черногорският защитник се присъедини към тима миналата година, но сега се оказва ненужен след привличането на португалеца Нуно Пинто.

Освен това "сините" ще започнат подготовка без още един футболист - Мариян Огнянов. Юношата на отбора е изваден от първия отбор, след като беше заловен в шофиране в нетрезво състояние в края на миналата година.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
110