Фондация на Бербатов стартира ново раздаване на награди за успелите деца


В. Мухарски

Фондация на Бербатов стартира ново раздаване на награди за успелите деца

Стартира кампанията за номинации по четвъртото издание на пректа "Награди за успелите деца на България". Номинациите отново ще се приемат само на уебсайта на проекта от 23 декември до 12 февруари. Бербатов и компания отново ще очакват най-добрите в изкуствата, науката и спорта през 2011 г. да споделят своите постижения!

От това издание проектът вече има и фенстраница във Фейсбук. Родители, близки, учители, съученици, съседи, както и самите ученици, могат да номинират изявилите се деца на уеб сайта на проекта (http://dberbatov.org/projects/nagradi/). Изискването е номинираният да бъде ученик от I до XII клас с отличени постижения през 2011 г. в областта на изкуствата, науката или спорта, от участие във форуми (конкурси, олимпиади, концерти или други състезания) в България или по света.

"Прекрасните български деца заслужават своите годишни награди и за мен е привилегия и радост да ги връчвам. Благодаря на родителите и на близките, които ни запознават с техните успехи, като ги номинират. Ще разчитаме на вас и тази година!" – призова учредителят на наградите Димитър Бербатов.

Снимка: БГНЕС

  Сподели
111