Наставникът на Левски няма да предложи нов договор на Йовов


В. Мухарски

Наставникът на Левски няма да предложи нов договор на Йовов

Капитанът на Левски Христо Йовов може да прекрати кариерата си по-рано от очакваното. Новият наставник на "сините" Николай Костов е променил мнението си за него и по всяка вероятност няма да му предложи нов договор, информира днес "Меридиан Мач".

Наскоро новият наставник нарече Йовов - "Райън Гигс за Левски". Само няколко мача по-късно той промени мнението си за него. Според информацията Костов е останал разочарован от изявите на капитана в мачовете с Видима-Раковски и Светкавица (за първенството), както и с Етър и Банско (за Купата на България).

Костов споделил пред спортния директор на отбора Георги Иванов-Гонзо, че може би подновяването на договора на Йовов ще се окаже грешка. Самият Гонзо отвърнал с усмивка: "Много бързо си мениш мнението, през два дни направо", след което дискусията приключила.

Самият Йовов също не бил особено впечатлен от методите на Костов и често недоумявал защо са такива изискванията на наставника. Договорът на футболиста изтича в края на сезона, но се очакваше той да получи предложение за подновяването му. Това се случва в края на всяко първенство.

  Сподели
111