ЦСКА поиска смяна на председателя на съдийската комисия


В. Мухарски

ЦСКА поиска смяна на председателя на съдийската комисия

Ръководството на ЦСКА поиска смяната на председателя на съдийската комисия Костадин Костадинов. В Актуално студио "Дерби " днес спортният директор, който освен това заема и поста помощник-треньор на "армейците" Драголюб Симонович обяви причините, поради които "червените" настояват за промяната.

“ЦСКА в следващите дни ще излезе с официална декларация, с която ще поискаме смяната на шефа на съдиите. Добре, нямаше засада при гола на Емо Гъргоров от мача с Лудогорец (2:2), това е очевидно. Но тенденцията да се наказват само съдиите, които свирят само мачове на ЦСКА, вече ни идва в повече. Ако се върнем от първия кръг, отменен гол на Здравко Лазаров срещу Лудогорец. След това Берое – Лудогорец – дузпа за тима от Разград в 90-ата минута. Не беше наказан нито съдията на Светкавица – Левски, нито някой друг. Единствено са санкционирани рефери след наши мачове", заяви Симонович.

"Признаваме, нямаше засада при попадението на Бадема. Но да говорим за организация в полза на ЦСКА и да споменаваме имена. Аз познавам доста съдии, не всички. Сигурен съм, че административният директор на Лудогорец Караманджуков не познава само един съдия – този на окръжния съд в Пирот. Той знае всички съдии, адреси, телефони и всичко”, добави още Симонович.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
113