Скандалният Караджов: Платини се сърди на всички, ЦСКА ще е шампион


В. Мухарски

Скандалният Караджов: Платини се сърди на всички, ЦСКА ще е шампион

Бившият вратар на ЦСКА Иван Караджов  бе гост в предаването "Спортът с Крум Савов". Стражът обяви причината, поради която избяга и пожела да разтрогне договора си с "армейците":

"Смяната на Милен Радуканов не беше коректна. Ние спечелихме толкова много мачове, Купата и Суперкупата на България. От 11-ти в класирането станахме фаворит за титлата. Смяната на Радуканов не бе коректна", обяви стражът.

"Бяха ми обещали, че ще пазя до края на сезона. Е, пази Райс М'Боли. Той е добър вратар, но с мен се отнесоха некоректно. Благодарен съм на треньорския щаб на Радуканов. Моето желание е да отида да играя в чужбина, въпреки че не знам какво ще стане утре на трансферния пазар", каза още вратарят.

Той коментира и срещата с Лудогорец, която завърши наравно - 2:2.

"Няма как мачът с Лудогорец да е бил уреден. Несериозно е, това са глупости. Ако е договорен защо не вкараха головете по-рано, а чакат последните минути. Ако Иван Стоянов не я беше уцелил, какво правим? Щяхме сами ли да си вкараме? В Лудогорец имат много пари, базата им е перфектна. Футболистите се отблагодаряват на собственика с добрите игри", продължи вратарят.

"Мишел Платини се сърди на всички, не само на Симонович. Той и на Радукана се сърдеше. Такъв му е характерът. Който и да питате от отбора, всички уважават Радуканов. Изключвам тези, които го предадоха", каза още Караджов

"ЦСКА ще стане шампион, а не Лудогорец или Левски. Ако съм в България и ги награждават, с радост бих отишъл. Аз нямам врагове. Всички са ми приятели. Но те не са много, всички други са ми просто познати", добави още той.

  Сподели
128