Стратега сравни ЦСКА с Барселона


В. Мухарски

Стратега сравни ЦСКА с Барселона

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев също присъства на официалното подписване на новия спонсорски договор на тима. Стратега отново упрекна някои от играчите за липсата на концентрация в последните минути на мача с Лудогорец (2:2), което доведе до изравняване на резултата в дербито на 15-ия кръг.

"Аз лично още след мача охладих страстите. Жалко, че не всички от нашите играчи бяха на необходимото ниво и не успяхме да задържим резултата. Феновете имат пълно право да недоволстват. Те искат винаги техният отбор да се представя на едно доста силно ниво. Трябва да гледаме и другите отбори - Барселона от кого падна онзи ден? Нормално е да има корекция при някои от футболистите. Не сме коментирали селекцията, ще мислим от 5 декември нататък", каза Пенев.

"Крайно време е футболистите да поемат по-голяма отговорност и с право феновете понякога могат да ги упрекват. Ще тренираме до 10 декември почти в пълен състав, ще играем една контрола след мача със Спартак Плевен за Купата на страната. Двама-трима ще получат почивка по-рано, но ще останат в София", допълни Пенев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
115