Йовов: Надявам се пак да играем в групите на ШЛ


А. Франгов

Йовов: Надявам се пак да играем в групите на ШЛ

Най-новото попълнение на Левски, завърналият се Христо Йовов бе доволен, че двете страни са се разбрали и че пак ще облече синята фланелка.

„Приятно е завръщането в Левски и не го крия. Самият факт, че в залата сте толкова много, ме кара да се чувствам добре, този интерес е приятен. Можех лятото да се върна, но се съжалявам, след като видях, какво се случи с Георги Иванов. След това Гонзо доказа, че е голям футболист и сега всичко е ок. Но не е нормално да има такова отношение към футболист, който винаги ще има своето място в Левски. Така не я разбирам ролята на фена. Разбрах се бързо с г-н Боримиров. Ние сме играли заедно и сме приятели, а с такива хора е приятно е да говориш. Трябваха ни пет минути да се разберем. Когато тръгнах за София не знаех, за колко време ще подпиша", каза Бижутера.

 

"Надявам се, че с идването ми, ще се върнат евроуспехите на Левски. Но трябва да се знае, че не играе само Христо Йовов, а целият отбор. Имам голямо желание отново да играя в групите на шампионската лига, но ще видим през есента. За мен темата национален отбор е отворена. Стоилов е доказал, че не робува на имена, а използва футболисти, които му вършат работа. Просто трябва да играя редовно", завърши майсторът на фамозния гол срещу Олимпик Марсилия в УЕФА.


АСПАРУХ ФРАНГОВ

  Сподели
215