Спас Делев: Хвърляха бутилки и телефони по мен, аз им ги върнах


В. Мухарски

Спас Делев: Хвърляха бутилки и телефони по мен, аз им ги върнах

Нападателят на ЦСКА Спас Делев заяви преди медиите как е отговорил на агресията на феновете на Литекс по време на мача, спечелен с 0:2 от "армейците":

"Хвърляха бутилки и телефони по мен по време на мача, но аз им ги върнах. Радвам се, че победихме. Литекс са много добър отбор, който има претенции на титлата. Ние успяхме да си реализираме положенията", заяви Делев.

"Ще защитя Мболи. Мисля, че той не е удрял футболист без топка, но съдиите така се преценили. Не искам да търся вината у никого", бе коментарът на капитана на ЦСКА Тодор Янчев.

"Не трябва да говорим много, а да се съсредоточим при играта на терена. След мача с Левски загубихме точки от Ботев във Враца. Когато не сме мобилизирани на 100% губим точки от по-слабите противници, което не е нормално. Залогът днес бе много голям и за двата отбора. Затова е напълно нормално да има повече единоборства. Двата червени картона не отговарят на иначе коректната игра", завъши Янчев.

"Победихме с късмет и две класни изпълнения на Зику. Беше време ЦСКА да победи в Ловеч. В сладващия мач М'Боли няма да играе и ще ни липсва. Но щом е получил червен картон, трябва да си понесе последствията", бе мнението на Иван Бандаловски.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
124