Левски с трудна победа срещу Видима (видео)


В. Мухарски

Левски с трудна победа срещу Видима (видео)

Левски победи трудно Видима-Раковски с 2:1 в среща от 14-ия кръг на родната "А" група. Това бе и втора поредна победа за "сините" под ръководството на новия им треньор Никой Костов.

Столичани откриха резултата още в 1-ата минута на мача. Гаджев подаде надясно към Йовов, Бижутера от своя страна върна към Дарко Тасевски, който от границата на пеналта с удар по земя прати топката в долния десен ъгъл на вратаря Колев за 1:0.

Малко неочаквано гостите от Севлиево стигнаха до равенство в 20-ата минута. Какалов бе намерен зад защитата на Левски и той навлезе в пеналта и прати топката в мрежата на Илиев. От щаба на "сините" протестираха за засада при попадението, но такава не бе отсъдена от главния рефер. Последваха пропуски на Гаджев за Левски и на Какалов за Видима.

След почивката играчите на Левски стигнаха до втори гол. В 50-ата минута Йовов нахлу в пеналта, озова се сам срещу вратаря и стреля, но Колев изби. Все пак при добавката  Арш бе наблизо и на прати топката в празната врата на гостите, оформяйки крайното 2:1 за "сините".

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
132