Лудогорец се справи с Калиакра, Славия и Черно море също с победи


В. Мухарски

Лудогорец се справи с Калиакра, Славия и Черно море също с победи

Лудогорец победи Калиакра с 2:0 в мач от 14-ия кръг на "А" група. След нулево първо полувреме, тимът от Разград откри резултата в 69-ата минута, чрез Михаил Александров. В 79-ата минута Антон Димитров получи втори жълт картон за грубо нарушение срещу Александров и по този начин напусна терена и остави съотборниците си с човек по-малко на терена. В 94-ата минута Кабаселе вкара втори гол за Лудогорец и по този начин оформи и крайния резултат.

По този начин тимът от Разград запази лидерската си позиция в класирането с 3 точки пред ЦСКА, но "армейците" са с мач по-малко. Столичани утре играят срещу Литекс.

В друга среща от кръга, играна днес Черно море победи с минималното 1:0 Светкавица Търговище. В 26-ата минута Георги Илиев вкара единственото попадение от пряк свободен удар.

Славия победи Монтана с 2:1 в последните секунди на мача също в среща от 14-ия кръг на "А" група. На стадион "Огоста" домакините откриха резултата в 62-ата минута, когато появилият се като резерва Димитър Кр. Илиев реализира за 1:0, след като успя да прехвърли Петров с удар от около 20 метра. В 73-ата минута резервата Радослав Василев засече топката в мрежата на Монтана за 1:1. В 91-ата минута Николай Божов вкара победното попадение за "белите".

  Сподели
254