Димитър Пенев е сигурен: Левски няма да ни стигнат


В. Мухарски

Димитър Пенев е сигурен: Левски няма да ни стигнат

Старши-треньорът на ЦСКА Димитър Пенев даде традиционната си пресконференция преди утрешното гостуване на Литекс. Стратега коментира последните скандали в отбора, след които вратарят Иван Караджов, защитникът Павел Виданов и кондиционният треньор Иван Йовановски напуснаха отбора.

„Знаете, противниците понякога вземат отношение, но на нас в отбора тези неща не ни влияят. Познавам обстановката в ЦСКА дори когато тук беше моят предшественик - Милен (б.а. Милен Радуканов), знам някои неща. Познавам добре и Караджов, и Виданов. И на двамата съм давал шансове да станат големи футболисти и то в ЦСКА. За Караджов разбрах, когато излязохме на терена вчера. Той беше на закуската, но после не се яви и ми стана ясно. Твърде много се говори по темата. Аз от както съм треньор такива неща са се случвали постоянно. Винаги се създава такава обстановка, когато идват по-тежките мачове с отбори като Левски, ЦСКА, Литекс и сега новата група от Разград”, обясни ситауцията Пенев.

Той говори за проблемите в тима преди дербито от 14-ия кръг. “Платини се готви цяла седмица на 100%, би трябвало да го използвам. Нелсън още не е напълно възстановен. Никой в отбора не мисли, че ще загубим мача. Не смятам, че Левски ще ни догони в класирането. Смятам, че ЦСКА ще вземе максималното в оставащите мачове. Аз нося отговорността при неуспех в Ловеч“, каза още треньорът на ЦСКА.

"От както съм треньор на ЦСКА си получавам заплата редовно. Преди месеци съм имал закъснение на заплатата, но сега нямам закъснение", завърши Стратега.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
136