Левски не успя да вкара на Видима-Раковски


А. Франгов

Левски не успя да вкара на Видима-Раковски

В контрола играна на основното игрище на ст."Георги Аспарухов", Левски така и не успя да вкара гол и да победи гостуващият тим на Видима-Раковски (Севлиево). Около 1000 привърженици на Левски се бяха събрали в Сектор А на стадиона, нопочнаха да си тругват преди края на мача, след като любимците тотално надиграха противника си, но отново показаха импотентност пред гола.

В 70-та минута на мача един изнервен фен на "сините", облечен с фланелка на Гонзо, се опита да влезне на терена и да търси саморазправа с футболистите, но бе спрян от охраната на мача. Все пак 5 минути по-късно един запалянко се измъкна и тръгна към вратаря на домакините Георги Петков.

Старши-треньорът на Левски Емил Велев започна с два разлини състава двете полувремена. През първата част "титуляри" бяха Цветан Димитров на вратата, Лъчо Балтанов отдясно на защитата, Бензукан и Симо Иванов в центъра и Виктор Генев отляво. В среадата на терена бяха Владимир Гаджев, Миро Иванов и Фелипе Да Коща, а в атака - Тиберканин, Жеан Карлос и Ники Димитров.

Новото попълнение на тима Фелипе Да Коща често получаваше аплодисментите на феновете и се отлии с добра игра. "Сините" тотално доминираха, но така и не успяха да вкарат гол на севлиевци, които се браниха добре и на няколко пъти организираха добри атаки по посока на "синята" врата.

През втората част бе подменен състава на Левски, като на врата заигра Георги Петков. В защита се появиха Лъчо Балтанов, Рабех, Бистрон и Лусио Вагнер, в халфовата линия - Сърмов, рожденникът Ели Зизов и Георги Христов, а в нападение - Зе Соарес, Георги Иванов - Гонзо и Жоазиньо.

Така въпреки надмощието си през целите 90 минутуи, Левски така и не победи отборът от "Б" Група Видима и за пореден път показа, че има сериозни проблеми в нападение.

АСПАРУХ ФРАНГОВ

  Сподели
220