Левски ще отвее Видима с класически резултат


В. Мухарски

Левски ще отвее Видима с класически резултат

Левски - Видима Раковски
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 19.11.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Георги Димитров

Левски приема Видима-Раковски на своя стадион "Георги Аспарухов" в среща от 14-ти кръг на родната "А" група. Прогнозата на FUTBOL-TV e категорична победа за столичани. Новият старши-треньор на отбора Николай Костов няма да разчита на Мариян Огнянов и Ларс Рисп, които пропуснаха петъчната тренировка на "сините". И двамата отпаднаха от групата на за мача с тима от Севлиево. Добрата новината е, че Симеон Райков и Стефан Станчев подновиха занимания, но все още тренират на облекчен режим. Въпреки това не се очаква те да играят до края на годината.

Испанското крило Тони Калво, както и Лъчезар Балтанов са напълно възстановени от контузии и тренираха наравно със своите съотборници. Травмата на холандския нападател Сьорд Арш отшумя още в началото на седмицата и той попадна в групата за мача, като има малка вероятност да започне като титуляр срещу Видима.

"Няма да кажа стартовия състав, но няма да има много промени от мача с Берое, ако въобще има някакви промени. На този етап Левски няма играчи за бърз футбол и трябва да сме готови да променяме схемата на игра в движение. За отбора на Видима... Не очаквам да се приберат в глуха защита. По-скоро очаквам открит футбол от тях. Те започнаха много агресивно в мача със Славия и очаквам отново да действат така. Ние сме готови и за двата варианта. Говорих с играчите и те знаят, че не трябва да подценяват никой и трябва да уважават съперниците. Спокоен съм преди мача", заяви наставникът на Левски Николай Костов.

Във втори пореден мач Ивайло Василев остава извън групата на Видима-Раковски. Той пропусна миналия кръг заради ангажименти към младежкия национален отбор, а сега няма да играе и срещу Левски. Причината за това е. че той е собственост на „сините”. За преотстъпването  на Василев има споразумение между двата клуба да не играе в мача срещу столичани.

Като резерва на Пламен Колев пак ще бъде записан Христо Христов, който пази при юношите старша възраст на тима от Севлиево. Аут от групата на Видима е контузеният Калин Щърков, който няма да има възможността да излезе срещу бившия си отбор. Това обаче ще стори вратарят на Левски Пламен Илиев, който преди близо една година тръгна за стадион „Георги Аспарухов” именно от отбора на Видима-Раковски.

Старши треньорът на Видима Костадин Ангелов настройва своите футболисти да не се чувстват като обречени, а да излязат с вяра, че могат да спечелят срещу "сините".  „Нашата настройка е да отидем и да победим Левски на техния стадион. Ако не излезем с тази настройка, в противен случай сме обречени на неуспех. Мисля, че разликата в класите няма да ни попречи да се покажем като един силен отбор”, заяви наставникът на гостите Костадин Ангелов.

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

16 октомври Черноморец - Левски 2:0 (А група)
21 октомври Левски - Калиакра 3:2 (А група)
28 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)
06 ноември Левски - Локомотив Пловдив 3:2 (А група)
13 ноември Берое - Левски 1:2 (А група)

Видима Раковски:

14 октомври Берое - Видима Раковски 1:0 (А група)
21 октомври Монтана - Видима Раковски 1:0 (А група)
27 октомври Видима Раковски - Светкавица 1:0 (А група)
05 ноември Славия - Видима Раковски 1:1 (А група)
11 ноември Видима Раковски - Черно море 0:0 (А група)


Досегашни срещи:

Левски - Видима Раковски

12 мача
12 победи за Левски
0 равенства
0 победи за Видима Раковски
Голова Разлика: 27:3 за Левски


Коефициенти от bet365:
Левски - 1.05
Равен - 10.00
Видима Раковски - 21.00

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.05
Равен - 10.00
Видима Раковски - 21.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205