Гонзо: Вярвам в отбора си, Илиан Илиев: Левски ни биха със самочувствие


В. Мухарски

Гонзо: Вярвам в отбора си, Илиан Илиев: Левски ни биха със самочувствие

Бившият треньор на Левски и настоящ спортен директор на отбора Георги Иванов коментира победата с 2:1 над тима на Берое: „За нас в тези мачове най-важни са победите. Играхме и тук, за да победим и го направихме. Ще имаме по-голямо спокойствие да направим анализ на грешките. Предстоят ни два по-леки мача, които само ние можем да си направим по-трудни”, заяви Гонзо.

„Вкараха ни от едно статично положение, но това бе всичко. Нормално е, когато вярваш в отбора си да си спокоен. Така бях аз днес. Грешки в един клуб винаги има, важното е да не ги повтаряме", каза още Иванов.

Гонзо коментира и новия наставник на "сините" Николай Костов: "Треньорът има различно виждане за нещата и разчита на новата схема, надявам се да има успех. Един отбор се гради с години, а не с месеци, имаме много нови футболисти, с които треньорът трябва да работи”, завърши мениджърът на Левски.

„Левски ни би само с по-голямо самочувствие. Оползотвориха шансовете си, имаха повече ситуации за завършване на ситуациите си”, заяви треньорът на Берое Илиан Илиев. „Почнахме агресивно срещата, особено през началните минути на второто полувреме. Левски още с първата ситуация си вкараха гол и после се прибраха. Феновете са недоволни, футболистите обаче дадоха максимума от себе си, бяха агресивни, но повече самочувтсиве им липсва”, обясни Илиев.

  Сподели
111