Батков: Йовов ще играе, докато продължава да вкарва голове


В. Мухарски

Батков: Йовов ще играе, докато продължава да вкарва голове

Собственикът на Левски Тодор Батков говори след победата с 2:1 срещу Берое. Шефът на "сините" коментира и дебюта на новия наставник на отбора Николай Костов.
 
”Очевидно има още много да се работи, просто трябва пълна концентрация в оставащите три мача. После ще има промени в състава през зимата и солидна подготовка. Готвим три лагера, един в Кипър и два в Турция, силни контроли срещу силни съперници. Надявам се да изглеждаме по-добре в края на февруари. Поздравих момчетата и казах, че Йовов ще играе, докато продължава да вкарва”, заяви Батков

“Отборът играе по нова схема и явно беше успешна. Разчитам на новия треньор, на методиката му и на набелязаните нови играчи за селекция. Към края на ноември ще имаме пълна яснота към кого да се насочим. Договаряме се с футболистите с изтичащи договори, с трима от тях ще приключим до дни. С другите трима ще продължим да говорим", заяви Батков.

На въпрос за смяна на собствеността на клуба, шефът на "сините" отговори по следния начин: "Ето, собственикът е пред вас, Тодор Костадинов Батков. Николай Костов ще разполага с толкова пари за селекция, колкото е необходимо. Оставаме в играта, на две-три точки сме от лидерите, може би ще бъдем на второ място на полусезона”, завърши Батков.

  Сподели
113