Вече официално - Кокала е наставник на Локо Пловдив


В. Мухарски

Вече официално - Кокала е наставник на Локо Пловдив

Днес на извънредна пресконференция на Локомотив Пловдив, бе представен официално новият старши-треньор на "черно белите" Емил Велев, информира Plovdiv24. На брифинга бившият наставник на Славия сподели, че е изключително доволен, че е част от такъв отбор, какъвто е Локомотив.

В екипа на Велев влизат Николай Митов, Апостол Костадинов и Краси Димитров, който ще е скаут. Също така ще има и специалист по физическа подготовка, който се чака от Израел. Игор Кулич остава треньор на вратарите, а Здравко Лазаров ще бъде играещ помощник-треньор.

“Като футболист често пазех Христо Бонев и много го ритах. Той винаги ми се караше за грубостите. Дано сега, като ми е шеф, е по-толерантен”, бяха първите думи на Велев. “Винаги са ме побивали тръпки на "Лаута". Моят респект към Локо Пловдив вероятно е и заради невероятните фенове на клуба. Изключително се радвам, че съм част от такъв отбор, какъвто е Локомотив", коментира Велев при представянето си.

"Целта е да върнем увереността на феновете и собственика Коко Динев, който всяка минута говори за футбол, и ще искаме да наваксаме изпуснатото до този момент", добави новият наставник на Локомотив.

На пресконференцията също така присъства и почетният президент на Локомотив, Христо Бонев, който коментира защо се е стигнало до рокадите в отбора: "Почнахме да се отдалечаваме от тройката, която дава възможност за класиране за евротурнурите и именно за това нашият президент взе тези решения за освобождаването на цялото техническо ръководство".

Снимка: bTV

  Сподели
180