Без публика Левски ще излъже смърфовете


В. Мухарски

Без публика Левски ще излъже смърфовете

Левски - Локомотив Пловдив
Стадион: "Георги Аспарухов", София
Дата: 06.11.2011г.
Час: 16:30
Съдия: Георги Йорданов

Левски приема Локомотив Пловдив на стадион "Георги Аспарухов" в среща от 12-ти кръг на родната "А" група. Двата тима ще играят без публика, тъй като ДК на БФС наказа"сините," след мача с ЦСКА (загубен с 0:1), заради хвърлени предмети по терена от феновете. Левски и Локо Пловдив са единствените отбори в "А" група, които още не са изгубили точка на свой терен.

През седмицата собственикът на Левски Тодор Батков официално представи новия треньор на отбора - Николай Костов. Въпреки това наставникът няма да води отбора срещу "смърфовете". Причината за това е, че Костов през седмицата не е водил заниманията на отбора.

"Първият ми мач начело на Левски ще е в следващия кръг. Тогава играем с Берое. Срещу Локомотив Пловдив няма да водя тима, тъй като не съм тренирал отбора през седмицата и затова не смятам да се бъркам в работата на моя предшественик", заяви Костов.

"Смятам, че се спряхме на най-правилния човек. Надявам се, че с него Левски ще постигне целите си. Взехме човек с опит и качества. Трябва да гледаме в близка перспектива. След зимата Левски ще изглежда много по-силен. Ще вземем нужните футболисти, които да повишат качеството. Надявам под ръководството на Николай Костов състезателите да имат много по-голяма мотивация да се докажат. Аз ще гледам от високо", заяви Георги Иванов- Гонзо, който се очаква да води Левски за последно тази неделя срещу пловдивското Локо.

Очаква се Гонзо да даде шанс на играчите, които загубиха срещу ЦСКА преди седмица. Те ще трябва да докажат, че все пак имат място в отбора.

Треньорът на Локомотив Пловдив Драган Канатларовски ще може да разчита на Базил де Карвальо за срещата със "сините". Освен него в групата за мача се завърна и Христо Златински.

"Доволен съм от факта, че Христо Златински и Базил де Карвальо отново са при нас след продължително лечение на контузии. Дали те ще започнат мача като титуляри, ще реша в последния момент. Жалко е, че мачът ще е пред празни трибуни, тъй като футболът е игра най-вече за феновете. Щеше да е далеч по-добре на стадиона да има 5 или 10 хиляди зрители. Ние ще играем добре и ще търсим победата срещу Левски. Надявам се да прекъснем лошата си серия от гостуванията в София  през този сезон", заяви Канатларовски.

Последни 5 изиграни срещи:

Левски:

25 септември Лудогорец - Левски 2:1 (А група)
02 октомври Левски - Локомотив София 4:0 (А група)
16 октомври Черноморец - Левски 2:0 (А група)
21 октомври Левски - Калиакра 3:2 (А група)
28 октомври ЦСКА - Левски 1:0 (А група)

Локомотив Пловдив:

23 септември Локомотив Пловдив - Берое 4:2 (А група)
01 октомври Видима-Раковски - Локомотив Пловдив 0:3 (А група)
15 октомври Локомотив Пловдив - Светкавица 2:0 (А група)
21 октомври Славия - Локомотив Пловдив 3:0 (А група)
27 октомври Локомотив Пловдив - Черно море 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

Левски - Локомотив Пловдив

104 срещи
70 победи за Левски
21 равенства
13 победи за Локомотив Пловдив
Голова Разлика: 226:81 за Левски


Коефициенти от bet365:
Левски - 1.40
Равен - 4.50
Локомотив Пловдив - 7.50

Коефициенти от Offsidebet:
Левски - 1.35
Равен - 4.60
Локомотив Пловдив - 7.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
290